Toimipisteemme: Tampereella ja Lempäälässä

Tilisatama Oy:llä on kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat Tampereella ja Lempäälässä. Yrityksessämme työskentelee kaikkiaan kahdeksan osaavaa alan ammattilaista.

Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Jäsenyys on osoitus asiantuntemuksestamme, riippumattomuudestamme sekä siitä, että olemme sitoutuneet noudattamaan Hyvää tilitoimistotapaa.

Tilisatama Oy Tampereen toimipiste

Hoidamme 44 vuoden kokemuksella kirjanpidot tilinpäätöksineen, palkanlaskennat, veroasiat, yritysten perustamiset ja niiden muutokset. Lisäksi annamme yritysneuvontaa ja muuta taloushallinnon neuvontaa. Pyrimme auttamaan kaikenlaisissa asioissa, mitä yrityksissä tai yrittäjille henkilökohtaisesti eteen tulee.

Toimistomme asiakkaina on hyvin monilta aloilta olevia yrityksiä. Erityisosaamistamme on kuljetusalan yritysten taloushallinto. Hoidamme ammattitaitoisesti myös yhdistysten taloushallinnon ja kirjanpidot.

Tampereen toimipisteemme sijainti on ihanteellinen, sillä se sijaitsee kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä katutasossa. Autopaikkoja on hyvin saatavilla päivisin aivan toimistomme oven edestäkin.

Tilisatama Oy Lempäälän toimipiste

Tilisatama Oy on myös Lempäälässä toimiva kokenut ja laadusta tinkimätön tilitoimisto. Tilitoimistossamme työskentelevät ammattitaitoiset ja vahvan taustan omaavat kirjanpitäjät ja palkanlaskijat.

Tarjoamme kattavat taloushallinto- ja kirjanpitopalvelut kaikenkokoisille asiakkaillemme kustannustehokkaasti. Asiakaskuntamme kattavuuden ansiosta palvelemme hyvässä asemassa eri toimialoilla toimivia yrityksiä; tunnemme erilaisten yritysten tarpeet ja mm. alakohtaiset työehtosopimukset. Lempäälän toimipisteemme sijainti on myös ihanteellinen, aivan kunnan keskustassa ja autopaikkoja on runsaasti pihapiirissä.

Tilisatama Oy hyödyntää nykyaikaista teknologiaa palvelutarjonnassaan.

Yhteystiedot

Tilisatama Oy
Satamakatu 9
33200 Tampere
Puh. 03 363 0200
etunimi.sukunimi@tilisatama.fi
Avoinna ma-pe klo 8-16

Tilisatama Oy
Manttaalitie 1
37500 Lempäälä
Puh. 03 3391 1700
etunimi.sukunimi@tilisatama.fi
Avoinna ma-pe klo 8-16

Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen


Toimipisteemme

Tilisatama Oy:llä on kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat Tampereella ja Lempäälässä. Yrityksemme toimipisteissä työskentelee kaikkiaan kahdeksan osaavaa alan ammattilaista.

Lue lisää

Palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut joustavasti, tehokkaasti ja täsmällisesti. Palvelukokonaisuuden kattavuudesta sovitaan erikseen asiakaskohtaisesti

Tutustu palveluihimme

Asiakassivut

Annamme asiakkaillemme säännöllisesti kirjanpitoon, talouteen ja verotukseen liittyviä ohjeita ilman erillistä maksua.

Siirry asiakassivuille

Ota yhteyttä

Tarjoamme asiantuntevaa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, kuinka voimme auttaa juuri sinua.

Yhteydenotto